Toplijsten: Meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer [Poll]

Eén april: Edwin Evers verhuist naar de nacht op 538, Giel Beelen gaat werken in een garage en Sublime FM verandert nogmaals van naam. Niet geloofwaardig? Mooi, onze 1-aprilgrap ook weer gehad Dan nu tijd voor serieuze zaken: de poll! Het is namelijk weer de eerste van de maand en dat betekent dat we gaan kijken naar de uitslag van de poll van maart en meteen een nieuwe poll plaatsen voor deze maand. De poll van maart ging over toplijsten, wat vinden de bezoekers van RadioActive er van?

Toplijsten

Toplijsten.. er lijkt maar geen einde aan te komen. Iedere zender doet er aan mee, dus het zal/blijft luisteraars trekken. Wij zijn de tel afgelopen maand kwijt geraakt. Vorige maand vroegen wij aan jou, de bezoeker van dit blog, naar je mening over deze toplijsten.

39% – Door de bomen is het bos niet meer te zien..
25% – Leuk, ik zet er speciaal mijn radio voor aan
25% – Zodra ik een lijst hoor wissel ik van radiozender
11% – Té gek, ik stem zelfs mee!

De bezoekers van dit blog zien, als het gaat om toplijsten, door de bomen het bos dus niet meer. Dat is de uitkomst van de poll. En daar moet je het mee doen.

Dan nu…. de poll van april: Waar luister jij radio?

‘Internet is de toekomst’ hoor je vaak. En met een smartphone die je kunt aansluiten op je autoradio kun je dit dus ook heel gemakkelijk ontvangen in de auto. Of in je huis. Of op de fiets. Of waar dan maar ook. Maar waar luister jij het meest radio? In 2008 hielden wij ook al deze poll. De uitkomst was toen dat de meeste mensen in de auto luisterden. Maar is dit in vijf jaar niet veranderd? Dat weten we over een maand.

- Thuis in de woonkamer
- Thuis in de keuken
- Thuis in de slaapkamer
- Op kantoor of werkplek
- In de auto
- Op de fiets
- Ergens anders…

Rechts van dit bericht kun je stemmen op de poll, er zijn meerdere antwoorden mogelijk. Discussiëren kan ook, plaats gewoon een reactie onder dit bericht!

Zie ook andere polls:
Poll maart: Toplijsten
Poll februari: Kavel A7 moet worden…

Lees ook:Meeste mensen luisteren radio in de auto [Poll]
Lees ook:Poll maart: Toplijsten…
Lees ook:Liever geen muziek tijdens het NOS Radio 1 Journaal [Poll]
Lees ook:Meeste mensen luisteren in de auto naar de radio
Lees ook:Word de nieuwe Radioactive blogger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>