Meeste mensen luisteren in de auto naar de radio

Op welke plek doe jij het? Thuis in de woonkamer, in de keuken of ben je zo'n freak dat je een complete stereo-set in je slaap-kamer hebt staan? De vraag in de poll van afgelopen week was waar jij het meest naar de radio luistert. In totaal werd er 282 keer gestemd (nadat ik per ongeluk de eerste 150 stemmen gewist had…).

De uitslag van één week opinie peilen laat zien dat het grootste deel van de lezers van Radioactive het meest in de auto naar de radio luistert (36,2%). Een goede tweede plek is op kantoor of op de werkplek (24,1%). Dat lag ook wel in de lijn der verwachting, gezien de populariteit van programma's als 'Arbeidsvitaminen' (3FM), het 'Foute Uur' (Q-music) en 'Greatest Hits' (Radio 538), die allemaal ná negen uur 's morgen beginnen.

Bijna vijftien procent van de stemmers luister het meest naar de radio in de slaapkamer. Dit zijn waarschijnlijk de huiswerkmakende scholie-ren/studenten, of de mensen die 's morgens wakker worden met Beelen, Evers, De Wild, Colin Banks of Curry, en 's avonds in slaap dommelen met de zoete muziek van Sky Radio.

Nieuwe poll

Inmiddels staat er een nieuwe poll online en die gaat over de Marconi Awards. Volgende week donderdag worden die radioprijzen uitgereikt. Eén van de categorieën is 'Beste Presentator'. Ik ben benieuwd of we de uitslag van donderdag middels de poll al enigszins kunnen voorspellen! De genomineerden voor deze categorie zijn Edwin Evers, Giel Beelen en Rob Trip (allemaal dj's van ochtendprogramma's). Laat je stem horen, dat kan hier rechts in de poll »

Meer opinie:
- Bekende namen favoriete invallers
- Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen
- Radio 538 en 3FM favoriet onder lezers Radioactive

Lees ook:Bekende namen favoriete invallers
Lees ook:Radio 538 en 3FM favoriet onder lezers Radioactive
Lees ook:Meeste mensen hebben één of twee favoriete zenders
Lees ook:Jensen, Curry en Van Inkel mogen terugkomen
Lees ook:“Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen”

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Meeste mensen luisteren in de auto naar de radio

  1. Pingback: Toplijsten: Meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer [Poll] | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>