Liever geen muziek tijdens het NOS Radio 1 Journaal [Poll]

Als het aan de bezoekers van RadioActive blog ligt dan komt er in de toekomst geen muziek meer tijdens het NOS Radio 1 Journaal. Dit is de uitkomst van een poll die in de maand mei op deze website stond.

Sinds een paar maanden wordt er muziek uitgezonden tijdens het journaal. Er werd door luisteraars de eerste weken veel geklaagd over de muziek. Reden voor dit blog om eens een peiling te houden onder onze lezers. We stelden een hele maand lang de volgende vraag op de website:

Muziek tijdens het NOS Radio 1 Journaal?

64% – Nee
36% – Ja

De meeste bezoekers van dit blog zien dus het liefst de muziek verdwijnen uit het Radio 1 Journaal. Toch vindt ruim 1/3de van de stemmers de muziek helemaal niet vervelend, waar natuurlijk ook wel weer iets over te zeggen is.

Dan nu.. een nieuwe poll, en wel voor de maand juni. De poll van juni gaat weer over Radio 1, en wel de nieuwe programmering.

Vorige week werd de nieuwe programmering van Radio 1 goedgekeurd door de Raad van Bestuur van de NPO. Deze programmering kun je in dit artikel lezen. Nu is de vraag, en je voelt hem al aankomen, wat vind jij er van? De RvB heeft hem al goedgekeurd, daar kun je dus weinig aan veranderen, maar je mening geven mag altijd!

Rechts van dit bericht kun je stemmen op de poll, er zijn meerdere antwoorden mogelijk. Discussiëren kan ook, plaats gewoon een reactie onder dit bericht!

Zie ook andere polls:
- Poll mei: Meeste mensen luisteren radio in de auto
-
Poll april: Meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer
Poll maart: Toplijsten
Poll februari: Kavel A7 moet worden…

Lees ook:Meeste mensen luisteren radio in de auto [Poll]
Lees ook:Toplijsten: Meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer [Poll]
Lees ook:Poll: Wat vind jij van het ‘nieuwe’ 538?
Lees ook:Poll maart: Toplijsten…
Lees ook:Radio 538 en 3FM favoriet onder lezers Radioactive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>