Edwin Evers wil nog even uitrusten van vroege opstaan

De gemiddelde Nederlander gaat om half twaalf ‘s avonds naar bed en staat om zeven uur ‘s morgens weer op. Niet iedereen heeft dat ritme, denk bijvoorbeeld aan radio-dj’s die een ochtendshow presenteren. Doorgaans begint een ochtendprogramma om 06:00 uur en afhankelijk van de afstand van de woonplaats van de deejay tot aan de studio moet ie één tot twee uur daarvoor al opstaan. Erg slopend wanneer je dat lange tijd doet. Maar daarvoor krijgen ze genoeg vakantiedagen om zich weer op te kunnen laden. Dat is ook de tactiek van Edwin Evers.


Terwijl de meeste radioluisteraars aan het strand zitten, gaat de Radio 538-dj er ook even tussenuit, maar het is niet twee maanden zon, zee en strand wat Evers bezighoudt. Edwin zegt ‘al tijden’ terug te zijn van vakantie en nu gewoon thuis te zitten om goed uit te rusten en de spreekwoordelijke batterij weer helemaal op te laden. Dat neemt bij Evers wel wat tijd in beslag, maar die tijd krijgt hij ook van zijn werkgever.

Ondanks het feit dat de best betaalde dj van Nederland alle tijd heeft om uit te slapen, zijn tuin te schoffelen en om andere leuke dingen te doen, heeft Evers wel weer zin om radio te maken: “Na een lange vakantie kan ik niet wachten om weer achter de microfoon te kruipen!”

UPDATE: Relatiebreuk reden voor langere vakantie Evers

Edwin Evers is op maandag 31 augustus 2009 weer terug van vakantie. Zijn concurrenten in de ochtend (Giel Beelen, Ruud de Wild, Rick van Velthuysen) keren komende week al weer terug achter de microfoon.

Zie ook:
- Edwin Evers en Giel Beelen doen stemmen cavia’s

Lees ook:[Audio] Talpa-sportpresentator tijdelijk in ESO
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers
Lees ook:Edwin Evers breekt met zijn vriendin
Lees ook:“Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen”
Lees ook:Edwin Evers wilde Erica Terpstra niet beledigen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Edwin Evers wil nog even uitrusten van vroege opstaan

  1. DickvG

    idd een symphatieke vent die Evers!

    Maar de show is passeeee! ow ja? ja! Mogguh Rick, is de ochtendshow van den Nedelandse radio…elke werkdag van 06.00 uur tot 09.00 uur bij the best 80’s & 90’s radio station…..Veronica!

    ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>