Edwin Evers en Giel Beelen doen stemmen cavia’s

Tegenwoordig zijn bijna alle animatiefilms volledig computergeanimeerd en bepalen de bekende stemmen van de hoofdpersonen grotendeels de populariteit van de films. Het zijn allang niet meer alleen de stemacteurs die de karakters van een menselijke stem voorzien, voor iedere grote animatiefilm wordt een blik BN’ers opengetrokken om de hoofdrollen te vervullen. De nieuwste Disney-film ‘G-Force’ heeft een aantal bekende radio-dj’s weten te strikken om de Nederlandse nasynchronisatie van een groep cavia’s te doen.

De animatiefilm G-Force vertelt over cavia’s die in een geheim overheidsproject zijn getraind en met de nieuwste snufjes op pad gaan om de wereld te redden. Het spionageteam G-Force bestaat uit een aantal cavia’s waarvan de Nederlandse stemmen zijn ingesproken door Edwin Evers (Radio 538), Giel Beelen (3FM), Tanja Jess (100%NL) en Quintis Ristie (FunX).

Naast de vier radio-dj’s is ook acteur Cas Jansen in de film te horen, hij vervult de rol van karakter Darwin. De andere cavia’s van G-Force zijn Blaster (Quintis Ristie), Hurley (Edwin Evers) en Juarez (Tanje Jess). Speurneus en mol Speckles (Giel Beelen) staat het team van cavia’s bij.

G-Force met de stemmen van de radio-dj’s is vanaf 29 juli 2009 in de bioscoop te zien. Tevens is de Engelstalige versie te zien, maar in dit geval ga ik liever voor de Nederlandse versie. Je begrijpt wel waarom ;-) )

Lees ook:Edwin Evers wil nog even uitrusten van vroege opstaan
Lees ook:Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio
Lees ook:Giel Beelen verliest Ring, maar wint Ster
Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’
Lees ook:Edwin Evers is ruim negen miljoen euro waard

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Edwin Evers en Giel Beelen doen stemmen cavia’s

  1. Pingback: Edwin Evers wil nog even uitrusten van vroege opstaan | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>