Wilfred Genee presentator van 538 Voetbalpodcast

Radio 538 heeft haar collectie podcasts van ‘Tiësto’s Club Life’, ‘Powermix’ en ’538 Dance Department’ uitgebreid met een heuse voetbalpodcast. Sinds vrijdag 16 januari is het mogelijk om de ’538 Voetbalpodcast’ te downloaden op de website van Radio 538. De 538 Voetbalpodcast is een unieke samenvatting van het belangrijkste voetbalnieuws van de afgelopen week en een voorbeschouwing van wat er de komende weken in voetballand is te verwachten. De 538 Voetbalpodcast is ingesproken door RTL-voetbalcommentator Wilfred Genee.


Genee heeft wekelijks al een programma-item op de zondagmorgen op Radio 538. Volgens algemeen directeur Jan-Willem Brüggenwirth is dat “zo leuk dat je ‘m eigenlijk langer wil horen”. Dat kan nu dus met de ’538 Voetbalpodcast’.

De televisiepresentator zelf over de podcast: “Er gebeurt zo ontzettend veel in voetballand en dat wil ik de Radio 538-luisteraars niet onthouden. Het bijzondere aan voetbalnieuws via podcast is dat luisteraars het kosteloos kunnen downloaden én afluisteren waar en wanneer ze maar willen!“.

De diverse podcasts van Radio 538 worden wekelijks door bijna 400.000 mensen gedownload. Volgens mij is 538 Dance Department de grootste bezoekerstrekker, gezien de internationale populariteit voor deze podcast.

Zie ook over 538:
- ’538 Demo Duel’ nieuwe zoektocht naar talent
- Eerste Live38 concert van 2009 eind januari in Arnhem

Foto: Marcel Hemelrijk

Lees ook:Radio 538 podcasts dit jaar al 11 miljoen keer gedownload
Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:538 Dance Department live vanaf Sensation 2008
Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Radio 538 doet onderzoek naar publiek podcasts

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wilfred Genee presentator van 538 Voetbalpodcast

  1. Pingback: Radio 538 doet onderzoek naar publiek podcasts | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>