Radio 538 podcasts dit jaar al 11 miljoen keer gedownload

Voor luisteraars die niet genoeg van Radio 538 kunnen krijgen of gewoon zelf willen kiezen wanneer ze een programma willen horen, zijn er de Radio 538 podcasts. En dat deze populair zijn, blijkt wel uit de cijfers. Alleen al dit jaar zijn de 538 podcasts goed voor meer dan elf miljoen downloads Ze scoren niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Naast de Nederlandse versies verschijnen er wekelijks ook Engelstalige podcasts van 538 Dance Department en Tiësto’s club life.

Radio 538 brengt elke week verschillende podcasts uit, zoals een algemene podcast van Radio 538 met de leukste fragmenten en interviews, maar ook podcasts van Het Beste van Evers Staat Op, Tiësto’s club life, 538 Powermix met DJ Devious, 538 Dance Department met Dennis Ruyer en een speciale 538 voetbalpodcast met Wilfred Genée.

Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami
Lees ook:Line-up ’538 Dance Department ON AIR’ voor zaterdag bekend
Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:Wilfred Genee presentator van 538 Voetbalpodcast
Lees ook:538 Dance Department krijgt eigen clubavond in AIR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>