Armin van Buuren voor derde maal nummer 1 DJ

De Nederlandse DJ Armin van Buuren is wederom bestempeld tot beste DJ van de wereld. De jaarlijkse DJ Mag Top 100 zette Armin opnieuw op de eerste plaats op basis van stemmen van mensen over de hele wereld. Van Buuren is verrast met de prolongatie van de eerste plaats: “Op dit moment kan ik wel zeggen dat ik de meest gelukkige man op aarde ben! Het is een enorm voorrecht om iedere dag te kunnen doen wat je het liefste doet, en daar zo veel van het publiek en de fans voor terug te krijgen“.

Armin van Buuren, die elke vrijdag en zaterdag te horen is op SLAM!FM, had nooit durven dromen dat hij driemaal op rij op 1 de lijst van DJ Magazine zou staan. “Ik ben daar heel dankbaar voor”, aldus Van Buuren.

Voormalig nummer 1 van wereld, DJ Tiesto, bezet dit jaar de tweede plaats in de DJ Mag Top 100. De top 3 wordt gecompleteerd door de Franse DJ David Guetta. De Nederlanders Ferry Corsten en Sander van Doorn staan ook bij de eerste tien van de wereld, te weten op nummer 7 respectievelijk nummer 10. De volledige top 100 van DJ Mag is hier te zien.

Lees ook:Slam!FM DJ Award niet naar Armin van Buuren
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiësto
Lees ook:Armin van Buuren opnieuw beste DJ van de wereld
Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin: “Elk jaar is het weer een aanfluiting”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Armin van Buuren voor derde maal nummer 1 DJ

    1. Jorn Agterberg Auteur

      Ik heb het gelezen… daar gaat mijn werk als voice-over voor radiocommercials… Misschien wel leuk bericht voor een blogje, tnx!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>