Mister X is gepakt en de 53j8 is gestopt

Mister X van Radio 538Eindhoven, Nieuwegein, Goes, Dronten, Den Haag, Groningen. Mister X is zo'n beetje het hele land door geweest en vrijdag werd hij bij het Muiderslot ontmaskerd door een luisteraar van Radio 538. Sinds maandag liep de actie '53j8' waarbij luisteraars van Radio 538 aan de hand van aanwijzingen op zoek moesten gaan naar de mysterieuze Mister X. Luisteraar Jacob Nicolay wist Mr X en de jacht te stoppen en won daarmee 50.000 euro.

Bij de ingang van het Muiderslot werd Mister X gepakt door Jacob. Hij wist de jacht te beëindigen door de codezin "Ik stop de 53J8" te zeggen. Met de aanwijzingen 'sleutel' en 'kasteel' wist Jacob dat Mister X zich bij het Muiderslot ophield. Na zijn werk is hij snel naar het kasteel gegaan en wist daar Mister X te ontmaskeren. Dat leverde hem 50.000 euro op!

Opnieuw is van Mr X geen enkele foto te zien waarop hij herkenbaar in beeld is. Dat maakt het voor hem en Radio 538 makkelijker om de actie nog een keer te herhalen (over een tijdje).

Zie ook:
- Radio 538 opent 53j8-seizoen op Mister X
- Spelen met de ballen in de 53ballenj8
- 's Werelds beste podcast: Dance Department

Lees ook:Radio 538 opent 53j8-seizoen op Mister X
Lees ook:53J8 op Mr. X komt weer terug
Lees ook:53J8 op Mr. X nog steeds in volle gang
Lees ook:Mr. X is weer op vrije voeten…
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>