Happy Hardcore herleeft op Koninginnedag

Mental TheoHet rijtje artiesten dat zal optreden tijdens Koninginnedag 2008 begint langzaam maar zeker bekend te worden. Radio 538 heeft nog niet de hele line-up bekend gemaakt, maar de eerste namen zijn wel bekend: Charly Lownoise & Mental Theo. Net als in voorgaande jaren zal 538 met een podium op het Museumplein in Amsterdam staan. Tussen 18:00 en 19:00 uur doet het producersduo oude happy hardcore tijden herleven.

Charly Lownoise en Mental Theo waren in de jaren negentig zeer succesvol met hits als 'Wonderfull Days', 'Stars', 'Fantasy World', en 'Hardcore Feelings'. Mental Theo is tegenwoordig onder andere dj bij Slam!FM waar hij samen met Rob Toonen elke vrijdag- en zaterdag-avond te horen is in 'The Creepshow'. Recent scoorde Mental Theo in Groot-Brittannië nog een hit met een bewerking van het nummer 'Boten Anna' van Basshunter. Het nummer behaalde ook de eerste positie in de Amerikaanse 'Hot Dance Airplay Chart'.

Charly Lownoise & Mental Theo zijn de eerste namen die bekend gemaakt zijn als artiesten die optreden tijdens Koninginnedag op het Museumplein. Saillant detail: Mental Theo is radio-dj bij Slam!FM en zal op het podium staan bij concurrent Radio 538.

Zie ook:
- Museumplein op Koninginnedag 2008 opnieuw terrein van 538
- Mental Theo lekker bezig in het buitenland

Lees ook:Mental Theo lekker bezig in het buitenland
Lees ook:Jan Smit en meer grote namen bij 538 K’dag
Lees ook:Foto’s Koninginnedag 2008: Radio 538 op het Museumplein
Lees ook:SLAM 30 april op Rembrandtplein met Jean, Chuckie en Theo
Lees ook:Ruud’s Hakkuh Hits nu te koop

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Happy Hardcore herleeft op Koninginnedag

  1. Party

    Charly Lownoise & Mental Theo _O_ _O_

      /   Reply  / 
  2. Robert

    .. dat ze een concurrent van 538 zijn :)

      /   Reply  / 
  3. Jorn

    @Robert: Radio 538 en Slam!FM verschillen wel duidelijk in grootte, maar het zijn zeker wel concurrenten van elkaar. Onder die 1,8% marktaandeel van Slam zitten ook luisteraars die -wanneer Slam niet zou bestaan- naar 538 hadden geluisterd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>