Frank Dane’s zoektocht naar mooie voeten…

Frank Dane (Radio 538) op zoek naar mooie voetenTja, er zijn mensen met een voet-fetish, maar als je eens om je heen kijkt in het zwembad, op het strand of gewoon in de zomer wanneer iedereen massaal de slippers aantrekt, word je niet heel vrolijk van al die vieze voeten. Laat ik je de details besparen, je weet vast zelf wel wat er allemaal aan kan mankeren. Radio 538-jock Frank Dane -bekend om zijn rare items- was de afgelopen weken op zoek naar de mooiste voeten.

"Voetje, voetje in het zand, wie heeft de mooiste voetjes van het land?" Geen idee, maar het had zo de slogan van de opmerkelijke actie kunnen zijn. Uiteindelijk waren er maandagavond nog vier genomineerde voeten over. In de uitzending werd bekend dat Sophia 'Frank's Mooie Voetencompetitie' gewonnen had. Ze kreeg 30% van de stemmen en dat was fractioneel meer dan de nummer twee die 27% van de stemmen had.

Dit zijn de winnende voeten:
Radio538.nl)

Geheel in Frank Dane-stijl ontving winnares Sophia het Mooie Voetenpakket met daarin onder andere een voetbal, een koevoet, een opvoetboekje en wat voetsel. Misschien toch nog even een lesje spelling nemen Frank? En dan wel je beste voetje voorzetten!

Zie ook:
- DJ's Radio 538 kiezen nummers voor Idols-finalisten
- Edwin Evers zoekt assistent voor Olympische Spelen

Lees ook:Wat doet Frank Dane als hij een plaat draait?
Lees ook:Frank Dane kan heel goed écht niks doen
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Frank Dane krijgt Wilhelmus op Deense radio

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Frank Dane’s zoektocht naar mooie voeten…

  1. barca

    ik vind voeten zo super lekker! vooral van een mooie kak vrouw die heben altijd van die mooie verzorgde voeten met mooi gelakte nagels zo geil!!!

      /   Reply  / 
  2. habiba

    Zelden dat je mooie voeten ziet! Heb mooie voeten!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>