Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM

“Het grootste nieuws over de nieuwe 3FM programmering moet nog komen….”. Dat schreef voormalig 3FM-zendercoördinator Florent Luyckx vanmiddag op zijn twitter. Welk groot nieuws over de nieuwe programmering zou dat kunnen zijn… Waarschijnlijk dacht niemand aan een opmerkelijke transfer: Frank Dane stapt van Radio 538 over naar 3FM.

Frank Dane was op Radio 538 elke maandag tot en met donderdagavond van 21:00 tot 00:00 uur te horen. De afgelopen weken presenteerde hij het middagprogramma op Radio 538, omdat het station nog steeds geen vaste vervanger voor Lindo Duvall heeft.

Frank Dane begon zijn carrière op de landelijke radio bij Radio 538. Later maakte hij programma’s op Yorin FM en SLAM!FM. In 2007 keerde Dane terug naar zijn oude liefde Radio 538 en heel opmerkelijk laat dat station hem nu weer gaan. Frank heeft een contract getekend bij BNN, de omroep die vanaf september flink meer zendtijd krijgt.

UPDATE: Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane

ZIE OOK: Ruud de Wild: ‘Frank Dane gaat ook tv doen’

Hier het bewijs dat Frank Dane zijn krabbel zet onder het contract met BNN:

(Met dank aan Coen Swijnenberg)

Lees ook:Wat doet Frank Dane als hij een plaat draait?
Lees ook:Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane
Lees ook:Nieuw programma Frank Dane heeft een naam
Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Lex Gaarthuis op donderdag in 3FM-nacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>