Gordon toont goede kant

In talentenjacht Idols kraakt zanger/radio-dj Gordon graag mensen af, vaak ondersteund met een grote schaterlach. Gordon kent ook een vredenlievende kant. Ondanks zijn acute rugklachten was Gordon gisteren wél gewoon op Radio 538 te horen in zijn show Gordon On Air. Daarin maakte hij aan een 19-jarige jongen, die door het leven gaat als Sanne, bekend dat hij de kosten voor een geslachtsoperatie op zich neemt.

Gordon vertelde in de uitzending dat hij diep geraakt was door het verhaal van Sanne, die eerder deze week in het SBS-programma Hart van Nederland vertelde over zijn/haar leven. De zorgverzekeraar van Sanne wil de kosten van de geslachtsverandering van de jongen niet betalen. 

De jongen voelt zich al sinds zijn vroegste jeugd een meisje en een dokter in Thailand is bereid om de operatie uit te voeren, kosten: 15.000 euro. Dat kan de jongen zelf niet betalen en de verzekering weigert dat ook.

Gordon verraste de jongen op de radio door te melden dat hij de operatie zal betalen. De 538-DJ benadrukte dat hij de kosten volledig uit eigen zak betaalt.

Lees ook:538-sidekick Rick Romijn op het matje geroepen
Lees ook:Sekstape in omloop van Gordon
Lees ook:Wil jij Gordon terug op de radio?
Lees ook:Gordon’s radiodroom spat nu al uiteen
Lees ook:Gordon geveld door rug

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gordon toont goede kant

  1. Bob

    Tja, en waarom bekruipt mij toch het gevoel dat Gordon dit doet ter meerdere eer en glorie van zichzelf…

    Trouwens, vorige week had-ie nog een hernia en geloof me, als je echt een hernia hebt, kun je geen radioprogramma presenteren. Ook een week later niet. Sterker nog, dan moet je gewoon geopereerd worden…

      /   Reply  / 
  2. Erwin

    Hij had een ‘bijna hernia’, hij loopt nu in een soort van corset. Vertelde hij zaterdag ook.

      /   Reply  / 
  3. jeex

    Kan die arts bij Gordon ook meteen wat weghalen, z’n stem of zo.

      /   Reply  / 
  4. Bob

    Zucht… tuurlijk, nu is het alweer een ‘bijna hernia’… wat is het toch een vreselijk aanstellerig kind, die Gordon… En we blijven maar aandacht aan die man besteden, da’s misschien nog wel het allertriest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>