Armin van Buuren krijgt tribute van Noord Nederlands Orkest

Dat klassieke muziek en popmuziek best goed samengaan, hebben we al meerdere keren gezien in de themadagen van radiozender Classic FM. Nu brengt de publieke tegenhanger Radio 4 ook populaire dancemuziek in een klassiek jasje. Het Noord Nederlands Orkest (NNO), onder leiding van dirigent Hans Leenders, speelt op 4 en 5 maart 2010 de hits van Armin van Buuren in georkestreerde arrangementen wat te horen zal zijn op Radio 4.


Op het programma staan klassieke vertolkingen van In and out of Love, Touch me, Communication, Hymn, Wall of Sound, Exhale, The Sound of Goodbye, Shivers, Serenity, Zocalo en Blue Fear. Armin Van Buuren, die dit initiatief omarmt, zal in Groningen bij het concert aanwezig zijn om te luisteren.

UPDATE: Tribute Armin van Buuren trekt online 76.000 kijkers

Radio 4 zendt het concert dat vanuit de Oosterpoort in Groningen komt, live uit. ‘Classical Interpretations van hits van Armin van Buuren’ is op vrijdag 5 maart te beluisteren vanaf 22:30 uur. Het concert is tevens direct te volgen via de live-webcast van de klassieke zender.

Tribute

Armin van Buuren werd in 2007, 2008 en 2009 door het Britse tijdschrift DJ Magazine tot Beste DJ ter wereld uitgeroepen. Daarnaast won de Nederlander nog vele andere prijzen waaronder een Edison, de Popprijs en de onderscheiding Best Trance Artist. Het NNO maakt een buiging voor deze prestatie met een unieke Tribute, compleet met lichtshow.

Lees ook:Tribute Armin van Buuren trekt online 76.000 kijkers
Lees ook:Megaconcert Armin van Buuren live op radio én televisie
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Armin van Buuren sluit Glazen Huis week af
Lees ook:3FM zendt jubileumconcert Racoon uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>