Vlieg met Armin van Buuren naar Canada

Het is deze week 'Armin Only Week' op Slam!FM. De nummer één DJ van de wereld Armin van Buuren staat op 19 april 2008 in de Jaarbeurs Utrecht en de allerlaatste kaarten voor het concert 'Armin Only' zijn te winnen bij Slam, het station waar de radioshow 'A State Of Trance' van Armin van Buuren wekelijks te horen is. Naast kaarten voor Armin Only maakt één luisteraar kans om samen met de DJ naar Canada te vliegen.

Zodra er op Slam!FM een plaat van Armin van Buuren te horen is, kunnen luisteraars 'ARMIN' sms'en naar 7373. Het prijzenpakket dat daarmee te winnen is, bestaat uit een cd en dvd en twee toegangskaarten voor Armin Only op 19 april in de Jaarbeurs. Het concert van Armin van Buuren maakt deel uit van de wereldtour die de DJ dit jaar maakt.

Een andere bestemming van die tour is Toronto, Canada. Eén luisteraar van Slam!FM maakt kans om daar heen te gaan. Volgens de promo die op de radiozender draait zit je naast Armin in het vliegtuig naar Canada. Dat zou wel heel gaaf zijn, al moet je wel een échte fan van hem zijn, want je kunt heel wat bespreken tijdens zo'n lange vliegreis.

Zie ook:
- Megaconcert Armin van Buuren live op radio én televisie
- Armin van Buuren wint Popprijs 2007 (Foto's en video's)

Lees ook:Megaconcert Armin van Buuren live op radio én televisie
Lees ook:Armin van Buuren met opvallende samenwerking
Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin van Buuren maakt vlak voor Kerst 53N8MIX
Lees ook:Slam!FM start DJ contest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>