Tribute Armin van Buuren trekt online 76.000 kijkers

Op de Radio 4 website is afgelopen weekend 76.000 maal gekeken naar de webcast van het concert van het Noord Nederlands Orkest met muziek van ‘s werelds nummer 1 DJ Armin van Buuren. Maar liefst 28.000 maal werd de livestream bekeken en het concert werd 48.000 maal teruggekeken via de webcast.

Radio 4 deed in samenwerking met de NPS vrijdag verslag vanuit de Oosterpoort in Groningen van ‘Classical Interpretations van hits van Armin van Buuren’. Het concert was tevens live te beluisteren via Radio 4.

Het websitebezoek aan Radio4.nl verdubbelde dit weekend. Niet alleen werd veel gekeken naar het concert, ook zagen veel bezoekers de speciale Radio 4 interviews. Het interview met Marcel Mandos en arrangeur Tom Trapp werd 10.000 keer bekeken, het interview met Armin van Buuren 9.000 keer.

NNO

Het Noord Nederlands Orkest (NNO), onder leiding van dirigent Hans Leenders, speelde op 4 en 5 maart de hits van de wereldberoemde DJ Armin van Buuren in georkestreerde arrangementen. Op het programma stonden klassieke vertolkingen van In and out of Love, Touch me, Communication, Hymn, Wall of Sound, Exhale, The Sound of Goodbye, Shivers, Serenity, Zocalo en Blue Fear. Armin Van Buuren, die dit initiatief omarmde, was in Groningen bij het concert aanwezig.

ZIE OOK:
-
Armin van Buuren krijgt tribute van Noord Nederlands Orkest 

Lees ook:Armin van Buuren krijgt tribute van Noord Nederlands Orkest
Lees ook:Armin van Buuren sluit Glazen Huis week af
Lees ook:Megaconcert Armin van Buuren live op radio én televisie
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>