Frank Dane met snor?

Mannen met een snor moeten zich niet direct aangevallen voelen, maar laten we eerlijk zijn: een snor is niet meer van deze tijd. Ik heb wel eens gehoord dat mannen met een snor iets te verbergen hebben… qua karakter dan, niet een grote bovenlip of iets dergelijks. Frank Dane, toch wel één van de weinige dj’s zonder typisch radiohoofd, overweegt ook om zijn snor te laten staan. Hij gooit het op een deal met zijn luisteraars: Dane wil binnen één maand 10.000 nieuwe vrienden op Hyves erbij.

Aanleiding voor Frank Dane om zijn snor te laten staan, is zijn nieuwe kapsel. Toen de 538-dj eerder deze maand naar de kapper ging, heeft de kapster er een beetje een vrouwenkapsel van gemaakt. Om zijn mannelijkheid terug te krijgen, laat Dane zijn snor staan. Voorwaarde is wel dat zijn Hyves binnen een maand tienduizend nieuwe leden heeft.

De oproep van Frank startte op 7 april 2009 toen de radio-dj nog 24.749 vrienden had. Begin volgende maand moeten dat er dus nog flink wat meer zijn. Tenzij niemand Frank met een snor wil zien ;-) )

Dit verknipte kapsel was voor Frank Dane de reden om met zijn snor-actie te beginnen:

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Wat doet Frank Dane als hij een plaat draait?
Lees ook:Knallend vuurwerk tijdens radioshow Lindo Duvall
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:3FM-dj Frank Dane in seksvideo?
Lees ook:Nieuw programma Frank Dane heeft een naam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>