Serious Request 2010 heeft op de eerste dag € 273.745 opgehaald

Zojuist is door Annemieke Schollaardt en Timur Perlin bekendgemaakt wat de tussenstand van dag één is van 3FM Serious Request 2010. Maarliefst 273.745 euro is er opgehaald met de actie en dat is zo’n 30 duizend meer dan vorig jaar, toen werd er 244.668 euro in de eerste 24 uur.

Zie ook: Vierde dag Serious Request 2010: € 1.755.088,-Derde dag Serious Request 2010: € 1.004.986,- | Tweede dag Serious Request 2010: € 494.024

Elke nacht hebben de DJ’s een logé die op zijn of haar manier ook probeert geld op te halen voor het Rode Kruis. Vannacht bleef Katja Schuurman slapen, ging ze samen met Ellen ten Damme een duetje zingen en als kers op de taart kwam er ook een French kiss. Vanavond is het de beurt aan Guus Meeuwis. Dat wordt waarschijnlijk braaf mee blèren met zijn kampvuurhitjes. ;-)

Vandaag zijn Sterretje van Oh Oh Cherso en het bandje Graffiti6 langs geweest in het Glazen Huis. Daarnaast mocht Coen Swijnenberg vandaag het startsein geven voor de voetbalwedstrijd PSV – Roda JC in het Philips Stadion. In het Glazen Huis blies de DJ op een fluitje dat tegelijkertijd ook te horen was in het stadion. De hoogste bieder mocht vervolgens de wedstrijd aftrappen.

Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg zitten nog tot vrijdag 24 december opgesloten in het Glazen Huis op de Markt  in Eindhoven. Tot die tijd gaan de DJ’s er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen en natuurlijk kun jij ook nog steeds je steentje bijdragen. Kijk op seriousrequest.3fm.nl hoe jij in actie kunt komen.

Meer weten over Serious Request? Check het Serious Concert, andere glazen huizen over de hele wereld, de veiling en bijvoorbeeld het schema van tv-uitzendingen.

Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:Nederlandse regering geeft 2,5 miljoen aan Serious Request
Lees ook:3FM Serious Request 2008 vrijdag van start
Lees ook:Serious Request begonnen aan laatste dag
Lees ook:3FM Serious Request tussenstand dag #1

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Serious Request 2010 heeft op de eerste dag € 273.745 opgehaald

  1. TrendPRess Online

    GEWELDIG dat het wederom zo’n succes is!
    Goed om te weten dat ook de agrosector in Nederland zijn steentje bijdraagt.

    Net als vorig jaar zijn ook Nederland Bloeit en LTO Nederland weer van de partij. Toen is er maar liefst 40.000 euro opgehaald met de verkoop van warme chocolademelk. Aan het Eindhovense publiek de uitdaging dus om dit te overtreffen. Voor een beker warme Chocomel vragen ze een donatie voor het goede doel en de volledige opbrengst gaat naar Serious Request. dag én nacht om zo aandacht trekken voor de actie, die onderdeel is van de landelijke imagocampagne ‘Melk. Da’s belangriek!’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>