Derde dag Serious Request 2010: € 1.004.986,-

Het miljoen is bereikt! De Serious Request actie is vandaag op de helft en heeft nu al meer dan een miljoen opgehaald. De tussenstand staat op 1.004.986 euro. Vorig jaar was de tussenstand op de derde dag  706.174 euro.

Zie ook: Vierde dag Serious Request 2010: € 1.755.088,-Tweede dag Serious Request 2010: € 494.024 | Serious Request 2010 heeft op de eerste dag € 273.745 opgehaald

Vandaag kwamen de deelnemers van The Voice of Holland even langs bij de DJ’s in het Glazen Huis. Zij hebben verschillende dingen op de veiling gezet. Je kunt bijvoorbeeld bieden op een huiskamerconcert van één van de deelnemers. Daarnaast heeft Ben Saunders zijn eigen horloge ook nog eens op de veiling gezet. De deelnemers gaven ook nog een klein concertje op de Markt in Eindhoven.

De politiek uit Den Haag Brabant heeft ook een bezoekje gebracht aan het Glazen Huis. Emile Roemer van de SP kwam langs met een cheque van 2400 euro. Natuurlijk heeft Roemer ook het één en ander op de veiling gezet. Zo kun je bieden op een rondleiding door de Tweede Kamer met afsluitend diner met de SP-man Emile Roemer.

Vanavond begint rond 20:15 uur de sing-a-long met Wham! Als de decibelmeter in het Glazen Huis rood slaat, geeft Philips 5000 euro aan Serious Request.

De klussesjesmannen Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen hebben ook weer een nieuwe taak voor morgen gekregen. Zij mogen hun petjes en schortjes uit de kast trekken, want ze gaan een dagje werken in het restaurant met de Twee Gouden Bogen in Einhoven. ;-)

Dennis Weening was vannacht de slaapgast in het huis en daar is natuurlijk een mooie compilatie van gemaakt door 3FM. Komende nacht mag Willie Wartaal zijn pyjama meenemen.

Meer weten over Serious Request? Check het Serious Concert, andere glazen huizen over de hele wereld, de veiling en bijvoorbeeld het schema van tv-uitzendingen.

Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Tweede dag Serious Request 2010: € 494.024
Lees ook:Serious Request 2010 heeft op de eerste dag € 273.745 opgehaald
Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request
Lees ook:Ka-ching! Dat is even 750.000 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>