Eindhovens Serious Concert voor Serious Request

Onder de naam ‘Serious Concert’ organiseert het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium in samenwerking met Het Brabants Orkest een groots benefietconcert in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven op dinsdagavond 21 december 2010. Doel is om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request.

Artiesten

Verschillende bekende topartiesten en -muzikanten zullen onder begeleiding van het studentenharmonieorkest van ESMG Quadrivium en een professioneel combo optreden. De artiesten worden de komende week één voor één bekend gemaakt via de website.

Eerder zijn al de eerste namen bevestigd via de website van Serious Concert, waaronder saxofonist Johan van der Linden, mede oprichter van het Aurelia Saxofoonkwartet, zangeres Jenny Lane, de spetterende slagwerkgroep AbSurdo en niemand minder dan Eindhovense zangeres Do. Het Brabants Orkest zal het programma voor de pauze verzorgen.

Het belooft een afwisselend programma te worden, waarin bekende popnummers, jazzy intermezzo’s, alsook klassieke werken worden uitgevoerd. Alle artiesten en muzikanten brengen gezamenlijk de Serious Request Song ‘Wijd Open’, van Bløf ten gehore. Het is de eerste keer dat dit nummer georkestreerd zal worden uitgevoerd.

Na het concert

Na afloop van het concert is het mogelijk om in de foyer van Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven in stijl na te genieten. Onder leiding van de befaamde trompettist Charles Green zal Bigband Studentproof een optreden verzorgen. Daarnaast wordt een grote loterij georganiseerd met vele muzikale prijzen. Ook de opbrengsten van deze borrel en loterij worden geschonken aan het goede doel.

Opbrengst

De volledige opbrengst van Serious Concert zal geschonken worden aan 3FM Serious Request. De kaartprijs is bewust laag gehouden, zodat zo veel mogelijk mensen toegang hebben tot dit fantastische benefietconcert. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk om naar eigen inzicht en draagkracht tijdens deze avond een hoger bedrag te schenken aan het goede doel. Kaarten kosten €24,50 (€17,50 voor jongeren t/m 25 jaar) en zijn te koop via het Muziekgebouw. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van Serious Concert.

Op de hoogte blijven? Check www.studentenmuziek.nl, http://www.seriousconcert.hyves.nl, http://www.facebook.com/pages/Serious-Concert/175175662500840 of www.twitter.com/seriousconcert.

Lees ook:Record: tussenstand Serious Request na dag 1: 102.360 euro!
Lees ook:Veel optredens tijdens finale 3FM Serious Request 2010
Lees ook:Top 2000 In Concert met Acda en de Munnik en Guus Meeuwis
Lees ook:Gabriella Cilmi toegevoegd aan line up Top 2000 in Concert
Lees ook:Mega kerstboom voor station Leiden brandt alleen op geld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>