Sander Lantinga maakt plaats voor Paul de Leeuw

3FM-dj Sander Lantinga is met enige regelmaat te zien als presentator van verschillende BNN-programma’s op televisie. Een van de shows waar Lantinga een rol in heeft is ‘Ranking The Stars’, het programma dat Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte samen terug op de radio heeft gebracht. Ranking The Stars, dat de eerste vier seizoenen werd gepresenteerd door Paul de Leeuw, krijgt in het nieuwe seizoen haar oude presentator weer terug. Het huidige presentatieduo bestaande uit Sander Lantinga (3FM) en Sophie Hilbrand (Radio 1) wordt gewipt en vervangen door Paul de Leeuw.


Paul de Leeuw gaat het BNN-programma Ranking the Stars vanaf 18 december 2009 weer presenteren. Vanmiddag (woensdag) tussen 16:00 en 16:30 uur is Paul te gast bij de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM en vertelt hij alles over zijn terugkeer bij het programma waarin sterren elkaar ranken.

Gemist

De Leeuw is blij dat hij het programma weer mag presenteren: “Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking the Stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren. Dat is me gelukkig gegund. Ik ben Sander en Sophie heel dankbaar dat ze het format warm en levend hebben gehouden en sta te trappelen om weer te beginnen!

Plaats maken

Sander Lantinga: “Ranking the Stars is een te gek programma. Toen Paul ermee stopte hebben Sophie en ik geen moment getwijfeld om het over te nemen. We hebben twee series erg veel plezier gehad, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje.

Lees ook:Ranking The Stars met dj’s Sander en Gijs
Lees ook:Sander Lantinga als vies mannetje in Ranking The Stars
Lees ook:Sander Lantinga als BN(N)’er in Ranking The Stars
Lees ook:Gijs Staverman in nieuwe reeks Ranking The Stars
Lees ook:Sander Lantinga in Nieuw-Zeeland op z’n knieën

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>