Sander Lantinga als BN(N)’er in Ranking The Stars

Sander Lantinga, dj bij Radio 3FMRTL Boulevard heeft maandag de lijst bekend gemaakt van de tien bekende(re) Nederlandse mannen die deelnemen aan een nieuwe reeks 'Ranking The Stars'. Het tv-programma waarin BN'ers elkaar moeten rangschikken op diverse onderwerpen start later dit jaar aan haar vierde seizoen, met een bekende radio-dj erin.

Update: Panel ziet Sander Lantinga als vies mannetje

3FM-jock Sander Lantinga zal één van de tien mannen zijn die mee-doet aan het BNN-programma dat gepresenteerd wordt door Paul de Leeuw. Lantinga is niet de enige BNN'er die te zien zal zijn in Ranking The Stars, ook zijn (ex-)collega's Ruben Nicolai (inmiddels Avro) en Dennis Storm nemen plaats achter de sterren-desks.

Onthulling van de sterren

Ranking The Stars komt dus met een vierde seizoen, maar het pas de tweede keer dat er bekende mannen meedoen aan het programma. Vorig jaar zaten onder onder Giel Beelen, Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte in de mannenserie van Ranking The Stars.

Ruud de Wild deed in één van de uitzendingen een opmerkelijke uitspraak over zijn toekomst. Hij gaf aan graag nog één keer te willen knallen met Jeroen Kijk in de Vegte. Radioactive Blog pikte de uitspraak op en speculeerde op een hereniging van Ruud en Jeroen, wat later ook waarheid werd.

De eerste uitzending van Ranking The Stars met daarin Sander Lantinga, is te zien op vrijdag 7 november 2008.

Zie ook over Sander Lantinga:
- Sander Lantinga in de blote kont op bil(l)board
- Eindelijk rijbewijs voor 3FM-dj Sander Lantinga

Lees ook:Sander Lantinga maakt plaats voor Paul de Leeuw
Lees ook:Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte weer samen?
Lees ook:Sander Lantinga als vies mannetje in Ranking The Stars
Lees ook:Ranking The Stars met dj’s Sander en Gijs
Lees ook:Gijs Staverman in nieuwe reeks Ranking The Stars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>