Gijs Staverman in nieuwe reeks Ranking The Stars

Vier seizoenen lang presenteerde Paul de Leeuw het televisieprogramma ‘Ranking The Stars’, maar begin dit jaar maakte hij bekend daarmee te stoppen. De tv-show van BNN gaat echter wél gewoon en zal voortaan gepresenteerd worden door Sophie Hilbrand en 3FM-dj Sander Lantinga. In ‘De Wereld Draait Door’ van maandag 6 april maakte Sophie vier van de tien kandidaten bekend die deelnemen aan het vijfde seizoen Ranking The Stars. Opvallend is dat de nieuwe serie met mannen en vrouwen is. Onder de kandidaten is onder meer Gijs Staverman.

De namen die presentatrice Sophie Hilbrand bekend mocht maken zijn: Bridget Maasland, Sebastiaan Labrie, Susan Smit en Q-music dj Gijs Staverman. De opnames voor Ranking The Stars beginnen eind volgende week. Wanneer de nieuwe reeks wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Ranking The Stars met dj’s Sander en Gijs
Lees ook:Sander Lantinga maakt plaats voor Paul de Leeuw
Lees ook:Sander Lantinga als vies mannetje in Ranking The Stars
Lees ook:[Audio] Mister Feelgood Gijs Staverman op Q-music
Lees ook:Gijs Staverman begint maandag op Q Music

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gijs Staverman in nieuwe reeks Ranking The Stars

  1. Peter

    Hoewel ik een groot fan was van RTS met Paul de Leeuw (vooral de laatste editie was o.a. door de geniale Rob Geus hilarisch), heb ik afgelopen vrijdag met veel plezier naar Sander en Sophie gekeken: vooral Sander was, zoals gewoonlijk, weer erg geestig en scherp.
    Bij het panel gebeurde (nog) weinig spannends maar wellicht komt dit nog als er meer champagne vloeit. Voor zover ik die mensen van deze groep ken, zitten er (muv Bridget Maasland en Nicolette Kluijver) niet echt hele uitgesproken persoonlijkheden bij. Die Susan Smit komt altijd wel erg pretentieus over: ik hoop eerlijk gezegd dat ze daar wel mee geconfronteerd gaat worden.
    Ik begreep dat RTS qua kijkcijfers vrijdag niet zo best heeft gescoord: dat zal best ook wel met het ontbreken van Paul de Leeuw te maken hebben, maar ik vermoed dat de humor van dit programma de gemiddelde kijker van hoogstandjes als The X-factor en de tv-kantine ontgaat…

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      Ik heb ook wel genoten van de uitzending van vrijdag. Sander is idd wel geestig, alleen komt het er door de duopresentatie niet altijd goed uit; beetje rommelig wanneer iedereen door elkaar praat. Volgens de Stichting KijkOnderzoek had RTS vrijdag 538.000 kijkers.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>