Het ware verhaal achter Mama Appelsap

Het eerste seizoen van ‘Timur Open Radio’ op 3FM zit er op. Vorige week zondag was de laatste uitzending van het BNN-programma te horen, want de makers Timur Perlin en stagiair Rámon zijn even met vakantie. Eén van de bekendste items uit het weekendprogramma is ‘Mama Appelsap’ dat draait om buitenlandse liedjes waarin Nederlandse teksten te horen zijn. Het item lijkt verdacht veel op de ‘Liptwisters’ die Jeroen van Inkel bij tijd en wijlen in zijn show laat horen, maar Timur Perlin heeft andere uitleg. Het ware verhaal achter ‘Mama Appelsap’ is te horen in drie delen. Heb je ze gemist? Hier kun je het hilarische verhaal terughoren.


‘Het ware verhaal achter Mama Appelsap’ vertelt hoe Timur aan zijn radio-item gekomen is. Het verhaal wordt ondersteund met vele -voor mij nog onbekende- Mama Appelsapjes.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Zie ook:
- Compilaties Mama Appelsap-liedjes

Lees ook:De beste Mama Appelsap-liedjes in Top 50
Lees ook:Timur Perlin met ‘Mama Appelsap’ in DWDD
Lees ook:Mama Appelsap top 42 bij Timur Open Radio
Lees ook:Mama Appelsap, ja dat verstond ik ook!
Lees ook:Compilaties Mama Appelsap-liedjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>