Mama Appelsap top 42 bij Timur Open Radio

Mama Appelsap toch wel één van de leukste rubrieken op 3FM. In het programma Timur Open Radio kunnen luisteraars hun Mama Appelsap delen, en dat levert mooie momenten op. Wat is nou een Mama Appelsap? Dat is dus een stukje tekst uit bijvoorbeeld het Engels dat precies op een Nederlandse zin/woord lijkt. Denk aan Kinderen Voor kinderen die zingen over masturbatie, Justin Timberlake die op zoek is naar kauwgum en Shakira die zomaar ineens trek heeft in peren. De beste Mama Appelsapjes worden uitgezonden in de Mama Appelsap top 42 op zaterdag 15 oktober vanaf 12:00, op 3FM uiteraard. Stemmen kan hierrr.

Timur en Rámon: “Luister vooral niet. Want voor je het weet is je favoriete liedje verkloot met een Mama Appelsap.” In de vierjarige geschiedenis van Timur Open Radio ontdekten Timur en Rámon zóveel one-liners, oneerbare voorstellen en uit de lucht gegrepen teksten dat zij nooit meer gewoon kunnen luisteren naar bestaande platen. Luisteraars zijn dus gewaarschuwd, maar het zou zonde zijn al die Appelsapjes niet uit de kast te halen. Waarom het nu precies een top 42 is geworden, willen de mannen niet zeggen.

Lees ook:De beste Mama Appelsap-liedjes in Top 50
Lees ook:Het ware verhaal achter Mama Appelsap
Lees ook:Mama Appelsap Top 50 in Timur Open Radio
Lees ook:Timur Perlin met ‘Mama Appelsap’ in DWDD
Lees ook:Mama Appelsap, ja dat verstond ik ook!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mama Appelsap top 42 bij Timur Open Radio

  1. Timing

    Het is een Top42 geworden omdat er bij 3fm precies 14 platen in een uur passen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>