Nieuw seizoen Doe Maar Normaal mét Mama Appelsap

3FM-dj Sander Lantinga leek in eerste instantie onafscheidelijk te zijn van z’n radiomaatje Coen Swijnenberg, maar inmiddels presenteert hij vanavond voor het derde seizoen de tv-quiz ‘Doe Maar Normaal’. In de satirische popquiz nemen twee teams het tegen elkaar op aan de hand van videoclips, anekdotes en verrassende appearances. De vaste panelleden Arie Koomen, Birgit Schuurman, Pepijn Laanen en Ruben van der Meer, ontvangen iedere week twee gasten die meespelen. Nieuw dit seizoen is het onderdeel ‘Mama Appelsap’ dat we kennen van Timur Perlin.


In het item Mama Appelsap komen liedjes uit een vreemde taal voorbij waarin Nederlandse woorden te herkennen zijn. Deze door Jeroen van Inkel ‘liptwisters’ genoemde liedjes zijn populair gemaakt door 3FM-dj Timur Perlin. Ook het televisiepubliek kan hartelijk lachen om wat sommige mensen in muzieknummers kunnen horen. Ter promotie van de nieuwe reeks Doe Maar Normaal werd twee weken geleden een aantal Mama Appelsap-liedjes behandeld in het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Niet alleen het publiek, maar ook presentator Matthijs van Nieuwkerk, kon er maar geen genoeg krijgen.

Mama Appelsap kan door de promotie naar de tv-quiz nog wel eens heel erg populair gaan worden. Deejay Timur Perlin die het item al enige tijd in zijn radioprogramma heeft, zal zelf ook te zien zijn in Doe Maar Normaal. Hij zal de kandidaten de Mama Appelsap-liedjes voorleggen en een drietal antwoordmogelijkheden geven.

Het derde seizoen van Doe Maar Normaal is vanaf 17 april 2009 iedere vrijdag op televisie. De eerste aflevering met daarin Nick & Simon te gast, is om 21:50 uur te zien op Nederland 3.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Mama Appelsap promoveert naar televisie
Lees ook:Het ware verhaal achter Mama Appelsap
Lees ook:Timur Perlin met ‘Mama Appelsap’ in DWDD
Lees ook:Mama Appelsap, ja dat verstond ik ook!
Lees ook:De beste Mama Appelsap-liedjes in Top 50

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw seizoen Doe Maar Normaal mét Mama Appelsap

  1. evert

    was een leuke uitzending

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Compilaties Mama Appelsap-liedjes | Radioactive

  3. Pingback: Di-rect gaat door samen met Coen & Sander | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>