Mama Appelsap promoveert naar televisie

Iedereen kent ze wel: liedjes in een andere taal die toch wat Nederlandse woorden of zinnetjes lijken te bevatten. De zogenaamde ‘liptwisters’ worden jaren op onregelmatige basis door Jeroen van Inkel behandeld in zijn radio-programma’s. 3FM-dj Timur Perlin heeft er daarentegen een vast item van gemaakt: ‘Mama Appelsap‘. Het onderdeel van Timurs programma promoveert komend seizoen naar ‘Doe Maar Normaal’, de muziekquiz gepresenteerd door 3FM-dj Sander Lantinga.

Het nieuwe seizoen Doe Maar Normaal bevat vanaf dit jaar dus de rubriek Mama Appelsap. Voor de  televisievariant zal Timur Perlin ieder uitzending aanschuiven en de kandidaten een Mama Appel-liedje voorschotelen. Het item wordt voor tv iets aangepast, de kandidaten krijgen namelijk drie opties waaruit ze kunnen kiezen.

Voor een aantal Mama Appelsap-liedjes, zie dit bericht en deze video. Het derde seizoen van Doe Maar Normaal is vanaf volgende week vrijdag te zien op Nederland 3.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Nieuw seizoen Doe Maar Normaal mét Mama Appelsap
Lees ook:Het ware verhaal achter Mama Appelsap
Lees ook:Timur Perlin met ‘Mama Appelsap’ in DWDD
Lees ook:Compilaties Mama Appelsap-liedjes
Lees ook:Mama Appelsap, ja dat verstond ik ook!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mama Appelsap promoveert naar televisie

  1. elg

    nou, na de DWDD zojuist, kunnen de kijkcijfers nog wel eens hoog uitpakken. betere promo van ruim 8 minuten hadden ze niet kunnen wensen!

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      Inderdaad! En het sloeg direct ook goed aan bij het (Nederland 3)publiek. Is te hopen dat ze nog genoeg Mama Appelsapjes overhebben voor het programma zelf :D

        /   Reply  / 
  2. Jeroen Ploeger

    Hoi Jorn, inderdaad een erg leuk item. Gerard Ekdom had uit dat liedje van Wes ook nog het nodige appelsap geperst, precies in het fragment dat je in de compilatie hoorde: “Herman kan niet plassen, Herman neemt een zetpil, Herman kan niet plassen, mama komt eraan”.

    Groet, Jeroen

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuw seizoen Doe Maar Normaal mét Mama Appelsap | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>