Samenwerking tussen Sensation en 3FM

We gaan door een diepe, zware, donkere, gitzwarte recessie en dus moeten we de kleur zwart maar even vermijden. Dat moet de organisatie van dancefeest Sensation gedacht hebben. Gisteren maakte Duncan Stutterheim (oprichter ID&T) in de ‘Coen en Sander Show’ namelijk bekend dat er dit jaar geen Sensation Black gehouden wordt. In de voorgaande jaren volgde Black als de harde variant na Sensation White, maar vanwege de tiende verjaardag van het dance-evenement wordt de softe variant Sensation White voor het eerst twee dagen achter elkaar gehouden. En ook voor het eerst is de samenwerking met radiozender 3FM.

Duncan Stutterheim onthulde dinsdag in de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM ook het thema van Sensation White: Wicked Wonderland. Gedurende twee dagen neemt Sensation de bezoekers mee op een avontuurlijke reis vol mysterieuze en sensuele geheimen en ontdekkingen. De dresscode is zoals altijd wit.

De NOS weet te melden dat Sensation dit jaar voor het eerst samenwerkt met 3FM. Waarschijnlijk zal de zender een registratie van het dance event uitzenden. BNN zendt de beelden van de feesten uit op televisie.

Lees ook:Sensation 2009 live te volgen op 3FM
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Rudolf van Veen wint Egel Award 2009
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Samenwerking tussen Sensation en 3FM

  1. Dirk Hornstra

    Erg jammer dat Black dit jaar niet meer gehouden wordt! Op zich is trance-muziek waar White voor het grootste deel uit bestaat ook niet verkeerd, maar daar hoef ik niet een hele avond op rond te springen, Black is voor mij (naast Qlimax) het event van het jaar. Hopelijk wordt deze beslissing teruggedraaid, of wordt er vanaf 2010 wel weer een Black gehouden.

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      Black slaat één jaar over, in 2010 is die editie er gewoon weer. Heb je nog iets om naar uit te kijken ;)

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Sensation 2009 live te volgen op 3FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>