MetMichiel Nieuwjaarsreceptie live vanaf Mediapark

Het moment is onvermijdelijk. Het is net 2009, je komt op je werk en ziet voor het eerst in het nieuwe jaar je collega’s weer. “Gelukkig Nieuwjaar!”. “De beste wensen hè?!” En dan… dat moment dat het geluk voor het nieuwe jaar alvast wordt bestempeld met de typische drie Nederlandse zoenen. Jaha… ook de collega met die enge sproet met haren eruit moet gekust worden. Zucht. Om over alle nieuwjaars-recepties nog maar te zwijgen. Alhoewel, er staat een heel leuke receptie op de agenda bij 3FM-dj Michiel Veenstra.


Voor alweer de vierde keer organiseert Michiel Veenstra tijdens zijn programma ‘MetMichiel’ een Nieuwjaarsreceptie met spetterende optredens van populaire bands. De borrel van MetMichiel wordt gehouden op woensdag 7 januari en de uitzending komt live vanaf het Mediapark. Ja ik weet het, bijna alle radioprogramma’s komen vanuit de gebouwen op het Mediapark in Hilversum, maar de Nieuwjaarsreceptie wordt niet in de studio van 3FM gehouden.

Op de Nieuwjaarsreceptie komen de bands GEM en Stereo optreden en ook de Belgische zanger Milow komt een liedje op zijn gitaar spelen. Luisteraars zijn van harte welkom op de receptie en om er bij te zijn, kun je je opgegeven via de site van MetMichiel.

Michiel Veenstra en zijn Nieuwjaarsreceptie 2009 zijn op woensdag 7 januari uiteraard ook live te horen op 3FM. MetMichiel is er zoals gebruikelijk van 19:00 tot 22:00 uur.

Voor een indruk van de receptie van vorig jaar, zie onderstaande beelden:

Zie ook:
- In gesprek met Michiel Veenstra bij 3FM Surprisetruck [foto's]

Lees ook:Michiel Veenstra’s Nieuwjaarsreceptie vanaf Eurosonic Noorderslag
Lees ook:The Rocketeers maakt nieuw jinglepakket MetMichiel
Lees ook:3FM in Texas voor festival
Lees ook:MetMichiel nog een weekje in de USA
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2010 drie dagen op 3FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “MetMichiel Nieuwjaarsreceptie live vanaf Mediapark

  1. Pingback: Michiel Veenstra’s Nieuwjaarsreceptie vanaf Eurosonic Noorderslag | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>