3FM in Texas voor festival

Wie Michiel Veenstra en Roosmarijn Reijmer volgt op twitter zal de afgelopen week wel iets voorbij hebben zien komen over hun reis naar Austin, Texas. Ze zijn naar de USA afgereisd om verslag te doen van het festival South By Southwest, ofwel SXSW. Dit evenement vindt plaats van 12 tot en met 17 maart. Het programma MetMichiel en 3voor12 Radio komt op woensdag en donderdag live vanaf het festival.

Bands uit de hele wereld spelen op het festival, ook 3FM Serious Talent Jacco Gardner.

Het programma MetMichiel, gepresenteerd door Michiel Veenstra, en 3voor12 Radio dat wordt gepresenteerd door Roosmarijn Reijmer zullen live uitzenden vanaf het festival in Texas. Ze houden je in die programma’s op de hoogte van opvallende optredens en artiesten die je in de gaten moet gaan houden.

Michiel Veenstra vindt het festival ‘the place to be’. “Een jaar geleden (2012) was ik voor het eerst op het South By South West (SXSW) in Austin Texas! Ik kwam erachter dat dit showcasefestival echt de place to be is voor iedereen die nieuwe acts wil ontdekken. Dit jaar ga ik er weer heen met collega Roosmarijn van 3voor12 en gaan we weer voor je op zoek naar dé bands die je misschien nu nog niet kent, maar waar je zeker nog meer van gaat horen!”

Woensdag 13 en donderdag 14 maart tussen 19.00 – 01.00 komen de twee programma’s live vanaf het festival, dit alles is te beluisteren op 3FM.

Lees ook:MetMichiel Nieuwjaarsreceptie live vanaf Mediapark
Lees ook:Michiel Veenstra presenteert live vanaf station
Lees ook:MetMichiel nog een weekje in de USA
Lees ook:3FM met diverse programma’s live vanaf Sziget
Lees ook:Michiel Veenstra’s Nieuwjaarsreceptie vanaf Eurosonic Noorderslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>