MetMichiel nog een weekje in de USA

Nog twee weken te gaan en dan mogen de kiesgerechtigden in Amerika een nieuwe president kiezen. Op 4 november 2008 wordt duidelijk of het Obama of McCain de nieuwe leider van de Verenigde Staten wordt. 3FM-dj Michiel Veenstra wacht de uitslag niet af en zit nu al in de USA om de mening van de Amerikanen te peilen.

Veenstra begon zijn rondreis door de VS vorige week maandag. Michiel zal onder andere aan Amerikaanse jongeren vragen wat zij belangrijk vinden en wat zij van hun nieuwe president willen. De ervaringen van de 3FM-dj zijn te volgen via zijn weblog MetMichiel.nl. Daarop zijn onder meer video's te vinden van 'The Dutch Quiz' waarin Veenstra de kennis van de Amerikanen test over Nederland.

Tijdens zijn verblijf in de USA maakt Michiel Veenstra zijn programma live vanaf de andere kant van de oceaan. Zo ook afgelopen vrijdag het programma 'EkStra Weekend', Veenstra zat in Amerika terwijl Gerard Ekdom in de studio in Hilversum zat. Dat was een beetje lastig voor de twee dj's die normaal altijd tegenover elkaar zitten…

'MetMichiel' komt nog tot en met eind deze week vanuit Amerika.

Zie ook:
- Michiel Veenstra op verkiezingstour in Amerika

Lees ook:Michiel Veenstra op verkiezingstour in Amerika
Lees ook:3FM stemt af op Amerikaanse verkiezingen
Lees ook:MetMichiel Nieuwjaarsreceptie live vanaf Mediapark
Lees ook:Michiel Veenstra’s Nieuwjaarsreceptie vanaf Eurosonic Noorderslag
Lees ook:The Rocketeers maakt nieuw jinglepakket MetMichiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>