Giel Beelen zoekt ‘Radiomoment van het Jaar’

Misschien wel leukste onderdeel van het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ is de ‘TV Draait Door’ zo net voor 20:00 uur. Opvallende, humoristische fragmenten van alle landelijke en ook regionale televisiezenders. Onder het motto “beter goed gejat dan slecht bedacht” nam 3FM-dj Giel Beelen het idee over en maakte er een radio-versie van: De Radio Draait Door, waarin Beelen elke week een compilatie laat horen met de leukste radiofragmenten van een week inzendingen. Net zoals de Vara op tv het Televisiemoment van het Jaar zoekt, gaat Giel in zijn ochtendshow op zoek naar het beste radiomoment.

Giel Beelen wil van zijn luisteraars weten wat zij nou het meest opmerkelijke, spraakmakende, ontroerende of juist meest hilarische stukje radio van het afgelopen jaar vinden. Op de site van de 3FM-ochtendshow doet Giel al een aantal suggesties, zoals Guido Weijers die wordt kaalgeschoren door Patrick Kicken, Het Geluid dat werd geraden op Q-music, Frits Spits die de Coen & Sander Show presenteerde, De laatste uitzending van Adam Curry op Arrow, of de studio die ontplofte tijdens de uitzending van Ekstra Weekend.

Maar Giel, wat dacht je van een stukje uit je eigen Freaknacht? Begin oktober kondigde ene Otto aan dat hij binnen tien uur euthanasie zou plegen. Het verhaal bleek achteraf niet waar te zijn, maar de uitzending heeft wel heel wat stof doen opwaaien. Of is het teveel eer voor de ‘grappenmaker’ om dit moment te nomineren voor hét Radiomoment van het Jaar?

Lees ook:Patrick Kicken presenteert ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!’
Lees ook:Curry in gat tussen lachzakradio en stofzakkenradio
Lees ook:Adam Curry alweer vertrokken bij Arrow Classic Rock
Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>