DJ-battle om Songfestival-nummer voor de Toppers

Rob StendersOnze Toppers Gerard, Gordon en René gaan volgend jaar namens Nederland naar het Songfestival. Iedereen die zich geroepen voelt mag een voorstel doen voor een Songfestival-liedje. Ruud de Wild voelde zich geroepen en ging aan de slag, maar ook 3FM-dj Rob Stenders heeft een compositie gemaakt.

Ruud de Wild neemt de oproep van de Toppers erg serieus en schakelde topproducer Ferdi Bolland in om een steengoed nummer te componeren. Bolland maakt als het goed twee liedjes, Ruud de Wild en zijn team schrijft de tekst en uiteindelijk mogen de luisteraars van Q-music kiezen welke song aangeboden moet worden aan de Toppers.

Rob Stenders schakelde hitmachine Erik Dikeb (maakte ondermeer dit hondennummer) in om een Eurovisie-hit te schrijven. Ook hier is een taak voor de luisteraars weggelegd, want zij mogen suggesties doen voor het nummer 'Wicked Wild Night'. De songtekst is te lezen op de site van 3FM en aanbevelingen voor betere (stukken) tekst kunnen gemaild worden naar [email protected].

Ruud en Rob zijn allebei in de race om het 'winnende' liedje voor de Toppers te mogen leveren. De strijd hier in Nederland wordt wellicht nog leuker dan het échte festival in mei 2009 in Rusland!

Zie ook:
- Ruud de Wild strikt Ferdi Bolland voor Songfestival

Lees ook:Dit zijn ze: de twee liedjes voor het Songfestival
Lees ook:Ruud de Wild strikt Ferdi Bolland voor Songfestival
Lees ook:Songfestivalliedje Ruud de Wild bij laatste zes
Lees ook:Toppers hebben ruzie, wat met het Songfestival?
Lees ook:Daniƫl Dekker in vakjury Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>