JURK!FM gestopt op Radio 538

Nog geen 3 maanden is het programma van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge oud, en toch stopt het nu alweer. Reden is volgens Van der Ven “Geen tijd” maar al vanaf het begin was er kritiek op het programma, zo was al eerder te lezen op RadioActive.

Het nieuwe programma is een mix van sketches en interviews, maar na 3 maanden wordt er dus weer de stekker uitgetrokken. Van de Ven en Van Koningsbrugge hebben het te druk, binnenkort beginnen ze aan een wekelijkse show op RTL 4 en ze zijn ook elke maandag te zien in de politieserie Smeris op Nederland 1.

Waarschijnlijk zal Robin Lefeber het gat gaan opvullen, of er een programma uit hetzelfde genre voor terugkomt is nog niet duidelijk.

Lees ook:JURK! FM lijkt niet aan te slaan
Lees ook:Radioactive headlines week 27: Tour de France en Giel op tv
Lees ook:Draadstaal nu ook op Radio 3FM
Lees ook:Wild!FM komt definitief terug
Lees ook:Radioformat vliegt over naar televisie

1 Reacties // Reageer

One thought on “JURK!FM gestopt op Radio 538

  1. Iemand

    Wie weet de Avondploeg op zondag en dan Barry een uurtje langer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>