JURK! FM lijkt niet aan te slaan

JURK! FM, het nieuwe programma van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven op Radio 538, lijkt niet aan te slaan. Op Twitter lieten veel luisteraars zich negatief uit over het programma.Ze noemen het programma slaapverwekkend, de muziekkeuze is ‘om te huilen’ en er is geen interactiviteit. Daarnaast vinden luisteraars het jammer dat het programma duidelijk vooraf opgenomen is.

Ik heb zondagavond ook zitten luisteren naar JURK! FM, en ook ik vond het redelijk teleurstellend. De muziek voerde de boventoon terwijl in zo’n programma wat mij betreft de sketches de boventoon moeten voeren. Ik vond het helemaal opvallend omdat Jeroen van Koningsbrugge in RTL Late Night nog verkondigde: “We gaan mensen lastig vallen met telefoontjes, sketches en interviews. Af en toe muziek tussendoor maar het merendeel is sketches.” Daarnaast leek het er op dat de mannen nog niet helemaal doorhadden dat het radio was, en geen televisie.

Oordeel zelf, het programma is hier terug te luisteren.

Lees ook:JURK!FM gestopt op Radio 538
Lees ook:Draadstaal nu ook op Radio 3FM
Lees ook:JURK! doet Rihanna bij Edwin Evers
Lees ook:Zaterdag marathonuitzending Der Ballroom op Ohrfunk
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte samen met Mijke van Wijk op KX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>