Stemmen voor coverwedstrijd Top 2000 geopend

De nieuwe nummer 1 van de Top 2000 is Hotel California. Het origineel is natuurlijk van Eagles maar onder andere Bouba Dioup, Dis-Cover, Mr Steel en Remind hebben covers van dit liedje gemaakt voor Top 2000 De Covers. En jij kan nu stemmen en bepalen welk liedje je terug wilt horen op de radio en wilt zien op oudjaarsavond op tv.

De opdracht was simpel: maak een cover van een liedje uit de Top 2000 en stuur ‘m in. Dat vrij massaal gedaan, ongeveer 750 keer! Sinds vorige week zijn een paar van de inzendingen te horen in het programma Knooppunt Kranenbarg. Dat gaat de komende tijd ook door.

Wij – het publiek – mogen nu de winnaar van de publieksprijs kiezen. Stemmen kan tot en met 23 december. Op 24 december wordt de publiekswinnaar bekend gemaakt. In de tv-uitzending op oudjaarsavond kiest de jury met onder andere Bert Kranenbarg de allerbeste cover van Top 2000 De Covers uit.

Stemmen en luisteren doe je hier. Veel succes!

Knooppunt Kranenbarg (Bert Kranenbarg), elke werkdag van 16.00 tot 19.00 uur op Radio 2 (NCRV)

Lees ook:Radio 2 start top 2000 coverwedstrijd
Lees ook:Bert Kranenbarg niet op Radio 2 door burnout
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg wordt echte straatnaam in Veldhoven
Lees ook:Radio 2 Knooppunt Kranenbarg weer op zoek naar beste Top 2000-cover
Lees ook:Radio 2-presentator bestijgt Alpe d’Huez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>