Knooppunt Kranenbarg wordt echte straatnaam in Veldhoven

Het is feest bij NCRV’s Knooppunt Kranenbarg! Op vrijdag 13 mei viert dit Radio 2-programma zijn 10-jarig jubileum. Op deze speciale dag gaat Knooppunt Kranenbarg de spits trotseren, met een eigen rijdende studio. Deze feestelijke bus rijdt langs belangrijke knooppunten in Nederland. Na Knooppunt Batadorp, de Hocht en Leenderheide wordt Knooppunt Kranenbarg officieel geopend in Veldhoven. Het programma, dat dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur uitzendt, viert zo zijn jubileum met een eigen straatnaam. De feestelijke afsluiting vindt plaats in de Brabantse plaats Veldhoven, de geboorteplaats van presentator Bert Kranenbarg. Ter gelegenheid van het jubileum wordt het plein De Plaatse, midden in het centrum van Veldhoven-Dorp, vernoemd naar Knooppunt Kranenbarg.

De burgemeester van Veldhoven, Jack Mikkers, zal de naam van het plein feestelijk onthullen. Op het plein in Veldhoven wordt het programma live gepresenteerd vanuit de Knooppunt Kranenbarg-bus.

Bert Kranenbarg

Presentator Bert Kranenbarg: “Diep in mijn hart ben ik Brabander, ik ben vorig jaar nog in Veldhoven geweest om mijn kinderen mijn geboortehuis aan de Pastoor Verhoevenstraat te laten zien. Ik vind het bijzonder om het jubileum van ons programma te vieren in het dorp waar ik geboren ben. Dat kwam voor mij als een grote verrassing, omdat de redactie het heel stiekem bedacht en voorbereid heeft. Ik ben er trots op dat Knooppunt Kranenbarg straks al te vinden is op een straatnaambord, terwijl het programma springlevend is. Dat overkomt bijna niemand…!”

Muziek

Bij de feestelijke uitzending hoort ook goede muziek en die wordt verzorgd door Racoon en de Nederlandse coverband Groot Hart. Racoon kennen we van hun grote hit ‘Love You More’ uit 2005 en hebben net een nieuw album uitgebracht. De coverband Groot Hart is de publiekswinnaar van Top 2000 The Covers 2010, dat werd georganiseerd door Knooppunt Kranenbarg. Groot Hart maakte volgens de luisteraars de beste cover van een Top 2000-hit, met Blauwe Ruis van Bløf.

De Plaatse in Veldhoven het binnenkort Knooppunt Kranenbarg

Grotere kaart weergeven

Lees ook:Gestolen straatnaambord Knooppunt Kranenbarg weer terug
Lees ook:Bert Kranenbarg niet op Radio 2 door burnout
Lees ook:Radio 2-presentator bestijgt Alpe d’Huez
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg beklimt Alpe d’Huez
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg op naar top Alpe d’Huez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>