Radio 2-presentator bestijgt Alpe d’Huez

Bert Kranenbarg van het Radio 2-programma ‘Knooppunt Kranenbarg’ heeft net als vorig jaar een team op poten gezet dat mee fietst in de Alpe d’HuZes. Het idee van de Alpe d’HuZes is dat honderden wielrenners de legendarische 1.860 meter hoge berg Alpe d’Huez op fietsen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De meeste rijders hebben de ambitie de Alpe zes maal te beklimmen, vandaar Alpe d’HuZes.

Dit jaar heeft Bert Kranenbarg zes vrouwen in zijn team, waaronder vier BN’ers. Maar zijn team wordt nog groter, Bert moet er zelf aan geloven…

De Radio 2-presentator fietst op 3 juni mee in het team van Knooppunt Kranenbarg. Hij zal dan wiel aan wiel rijden met onder andere Ruth Jacott, Natasha Froger en Caroline Tensen.

Bert Kranenbarg heeft zich ten doel gesteld minstens 150.000 euro bijeen te brengen voor KWF Kankerbestrijding. Doneren kan online (via iDeal).

Lees ook:Knooppunt Kranenbarg beklimt Alpe d’Huez
Lees ook:Ruth Jacott 4e PowerVrouw in team Knooppunt Kranenbarg
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg op naar top Alpe d’Huez
Lees ook:Verslag van Alpe d’Huzes live op radio 2
Lees ook:Luisteraars oefenen voor beklimming Alpe d’Huez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>