Frits Spits is niet meer boos

Radio 2-presentator Frits Spits is niet meer boos op Matthijs van Nieuwkerk en het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door. Eind september vorig jaar was Spits te gast in DWDD om te komen praten over zijn boek, maar in plaats daarvan ging het gesprek grotendeels over andere zaken. Na afloop liet de radio-dj weten boos te zijn op het programma en de presentator. Met tranen in zijn ogen werd duidelijk dat het voorval Spits hem écht dwars zat. Nu ruim een half jaar later is Frits niet meer boos, hij noemt DWDD zelfs een ‘een sprankelend programma’.


Dat zegt de radiomaker deze week in het Veronica Magazine. Frits Spits noemde Van Nieuwkerk na het incident ‘respectloos’, ‘een flapdrol’ en ‘een ontzettend slecht interviewer’. Op die uitspraken komt Spits nu terug door te zeggen: “Hou het er maar op dat Matthijs een slechte dag had toen”.

Spits wil nu geen kwaad woord meer zeggen over De Wereld Draait Door: “Nee, ik ben niet kleinzielig. Uit mijn mond geen kwaad woord over De Wereld Draait Door. Het is een sprankelend programma. Hou het er maar op dat Matthijs een slechte dag had toen ik er te gast was. Als presentator heb je goede en slechte dagen. Als ik al kritiek had, dan is het dat ik vind dat een programma in dienst moet staan van de gasten in plaats van andersom. Maar misschien is dat in deze tijd wel een ouderwetse opvatting.”

Gelukkig is de lucht weer geklaard. Dan kan Frits zich weer bezighouden met waar hij goed in is: radio maken.

Lees ook:Frits Spits is boos op Matthijs van Nieuwkerk en DWDD
Lees ook:Tranen voor Frits Spits in Boulevard
Lees ook:Wie is de Mol fans Gerard en Roosmarijn in DWDD
Lees ook:Frits Spits stopt op Radio 2
Lees ook:Bij een verjaardag hoort een feestje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>