Radio tv-tip: Made In The Seventies

Made In The Seventies op Nederland 3De publieke radiozender Radio 2 staat deze hele week in het teken van de jaren zeventig. De themaweek heeft de naam 'Made In The Seventies' meegekregen en naast veel muziek uit die tijd speelt Radio 2 weer het bekende introspel en zijn er diverse acties rondom het thema te horen. De jaren zeventig, de tijd van tuinbroeken, glitter-pakken, plateauzolen en geitenwollensokken, vanavond is het ook allemaal op tv te zien.

Donderdagavond (17 april) presenteert de NPS op Nederland 3 de thema-avond 'Made In The Seventies' dat aansluit bij de activiteiten deze week op Radio 2. Presentator Joost Karhof maakt een rondgang langs verschillende jaren zeventig thema's. Verteld vanuit het heden wordt een beeld geschetst van de maatschappelijke, sociale, culturele en muzikale waarde van een decennium.

Naast (voor nu hilarische) kleding, mode en muziek, komt ook een aantal gadgets voorbij, waaronder een opvallende radio. 'Made In The Seventies' is vanavond te zien van 20:30 tot 21:55 uur op Nederland 3.

Zie ook:
- Vanwege succes een vervolg: Made in the Seventies

Lees ook:Made in the Seventies op Radio 2
Lees ook:Made In The Sixties vanavond ook op tv
Lees ook:‘Made in the Seventies’ deze week op Radio 2
Lees ook:Vanwege succes een vervolg: Made in the Seventies
Lees ook:Top 100 als afsluiting Made in the Seventies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>