Made In The Sixties vanavond ook op tv

Radio 2 staat sinds afgelopen maandag een werkweek lang in het teken van de jaren zestig. De themaweek beperkt zich niet enkel tot de radio, want vanavond besteedt ook Nederland 3 aandacht aan 'Made In The Sixties'. De jaren '60 was een periode van bevrijding, democratisering, verzet en ontwikkeling. Maar ook de tijd van Twiggy, de minirok, Dolle Mina's, Beatmeisjes en de opkomst van massaconsumptie.

Wat de jaren zestig hebben betekend voor onze huidige samenleving, laat de NPS vanavond zien in een rondgang langs verschillende jaren zestig thema's.

De presentatie is in handen van Joost Karhof. Het programma wordt naast Nederland 3 ook uitgezonden op /Geschiedenis, het digitale thema-kanaal van de Publieke Omroep. Dat kanaal zendt de hele 'Made In The Sixties'-week films en programma's over de jaren zestig uit.

Zie ook:
- 'Made In The Sixties' een week lang op Radio 2
- Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
- Leuk! Weer een introspelletje

Lees ook:Radio tv-tip: Made In The Seventies
Lees ook:‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2
Lees ook:Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders
Lees ook:Stemmen voor de Sixties Top 100
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>