Arie Boomsma ‘mag’ weer op de radio

Het vertrouwen over en weer tussen de EO en Arie Boomsma is herwonnen en dus mag de presentator weer radio- en televisieprogramma’s voor die omroep gaan maken. Boomsma werd twee maanden geleden geschorst omdat hij -zonder medeweten van zijn werkgever- een fotosessie voor het blad Linda had gedaan. De boomlange presentator poseerde daarvoor schaars gekleed voor de lens van de camera en dat is bij de EO uit den boze (Adam en Eva hadden immers ook al kleren aan toen zij geschapen werden). Nu mag Arie, drie weken vervroegd, terugkeren op radio en tv.


In het persbericht dat de EO zondag uitbracht zegt directeur Arjan Lock: ”We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en we weten daardoor nog beter wat we aan elkaar hebben. Er is in ieder geval over en weer vertrouwen. Er is dus alle reden om nu weer aan de slag te gaan.”

Dat betekent dat Arie Boomsma vanaf 11 mei weer op Radio 1 te horen zal zijn in het werkdagelijkse programma ‘Dit Is De Dag‘. Vanaf dinsdag zal hij ook weer op televisie te zien zijn met ’40 Dagen Zonder Sex’, het programma dat voor 3FM-dj Giel Beelen de inspiratiebron was voor de actie ‘40 Dagen MET Sex‘.

Lees ook:Arie Boomsma wil maatschappelijk betrokken programma’s maken
Lees ook:‘Arie Boomsma moet weg bij de EO’
Lees ook:Arie Boomsma neemt afscheid van de EO
Lees ook:Dit is de Dag even zonder Arie Boomsma
Lees ook:Arie en Tijs samen in ‘Dit Is De Dag’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Arie Boomsma ‘mag’ weer op de radio

  1. Pingback: Arie Boomsma wil maatschappelijk betrokken programma’s maken | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>