Giel Beelen presenteert ’40 Dagen Mét Sex’

De Evangelische Omroep veroorzaakte nog al wat media-aandacht rondom hun nieuwe programma '40 Dagen Zonder Sex' waarin jongeren de uitdaging aangaan om veertig dagen lang geen enkele vorm van sex te hebben. Dat is natuurlijk niets voor 3FM-jock Giel Beelen en dus kwam hij met het idee van '40 Dagen MET Sex'. Beelen heeft al kandidaten gevonden en inmiddels loopt het format al een week op de radio.

Sinds dinsdag 15 januari zitten de kandidaten Jos, Daisy en Maikel vast aan een dagelijks potje vrijen. Giel Beelen is benieuwd hoe het ze zal vergaan; houden ze het veertig dagen vol en vinden ze het ook veertig dagen leuk?

Elke dag houden ze Beelen op de hoogte met bijdrages in het programma en zelfs met een weblog waarop keurig iedere dag bijgehouden wordt. Kandidaten Maikel en Daniëlle vragen lezers en luisteraars zelfs om opdrachten aan te reiken waar zij dan weer verslag van zullen doen. 

Wederom een opvallend radio-item van Giel Beelen die al een rijke CV heeft met (s)experimenten op de radio. Voor de kandidaten trouwens ook een leuke ervaring voor op hun CV…

Zie ook:
- Giel Beelen met opvallende radiofragmenten in DRDD

Lees ook:Giel Beelen voelt kandidaten X Factor aan de tand
Lees ook:Giel Beelen lachend het gerechtsgebouw uit
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:Giel Beelen opnieuw uit de kleren
Lees ook:Giel Beelen doet mee met stakende scholieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>