Stagiair RTL Boulevard laat blog aan Monique van de Ven zien

Radioactive.blog.nlOp de redactie van RTL Boulevard zitten pakweg 25 redacteurs. Afgelopen vrijdag was actrice Monique van de Ven hoofdredactrice van het televisieprogramma. Presentatrice Daphne Bunskoek gaf Monique van de Ven een rondleiding over de redactievloer van het programma. Je vraagt je toch altijd af waar die mensen hun nieuws vandaan halen… Ooit gedacht aan Radioactive.blog.nl?

Monique van de Ven wist goed te melden wie de stagiair was op de redactie van RTL Boulevard. Die jongen zat voor zijn computer te werken en op zijn beeldscherm was duidelijk te zien welke internetpagina hij aan het bekijken was: Radioactive.blog.nl. In het screenshot hieronder is vaag te zien dat hij het bericht las over 100%NL-dj Nienke Disco die haar programma zou gaan maken vanuit De Gouden Kooi.

Stagiair van redactie RTL Boulevard laat Monique van de Ven het Radioactive Blog zien ;)

Altijd leuk om te zien wie je lezers zijn! Goede nieuwsgaring ook beste stagiair! Of was je even niet met je werk bezig? Wij zeggen niets tegen RTL hoor ;)

Oplettende zapper, bedankt voor de tip, scherp gezien! Het fragment waarin dit blog in beeld kwam, is hier te zien (player RTL Gemist).

Lees ook:Overzicht maart 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Quote van de Week – 30 | 2006
Lees ook:Nieuwjaarswens van Radioactive.blog.nl
Lees ook:Edwin Evers zingt mee met bedanklied Beatrix
Lees ook:Expertise beauty blog op 100% NL én BNR

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stagiair RTL Boulevard laat blog aan Monique van de Ven zien

  1. Vincent

    Grappig :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>