Expertise beauty blog op 100% NL én BNR

"Be good and tell it". Het is een spreuk die ik leerde bij mijn verkooplessen tijdens een eerdere studie. Iemand die goed is dat is Monique Lindeboom, zij is redactrice van beauty.blog.nl. Sinds februari/maart van dit jaar verzorgt zij bij 100% NL wekelijks een programma over beauty. Haar expertise is ook andere radiostations niet onopgemerkt gebleven.

En dus is Monique Lindeboom sinds begin deze week ook te horen op BNR Nieuwsradio. Goed bezig Monique!

Een item over beauty bij 100% NL kan ik me nog wel voorstellen, maar bij nieuwszender BNR? Daar past zoiets toch helemaal niet? Ja toch wel, want sinds vorige week hanteert BNR Nieuwsradio een nieuw format en daarin worden ook BNR Specials uitgezonden. Dus naast nieuwsberichtgeving wordt de BNR-luisteraar ook bijgepraat over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot beauty.

Om terug te komen op de eerder genoemde spreuk; Monique is een expert, ze is goed bezig en dat mag ook wel eens gezegd worden. Bij deze. En of BNR goed bezig is met de verschillende thema-programma's, dat zullen we later zien aan de luistercijfers.

Lees ook:Stagiair RTL Boulevard laat blog aan Monique van de Ven zien
Lees ook:Truttige tegeltjes opgeleukt met spreuken Opa Beelen
Lees ook:Ruud de Wild vanuit Volendam
Lees ook:Het jaar van de waarheid begint vandaag
Lees ook:Radio Mi Amigo met Pasen via 100%NL op FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Expertise beauty blog op 100% NL én BNR

  1. Jorn

    Geen dank Monique! Complimentjes mogen ook wel eens gegeven worden. Succes verder met je blog!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>