Q-music verlengt gepresenteerde uren in het weekend

Radiozender Q-music is vrij radicaal aan haar format aan het sleutelen. Begin dit jaar voerde Q-music een nieuwe klok in, waarbij de commercial breaks op andere momenten staan ingepland dan we van de grote commerciele zenders gewend zijn. Nu stapt de feel good zender ook af van de dj-vrije weekenduren. Daar waar op de werkdagen van 06:00 tot 24:00 uur een dj achter de Q-microfoon zit, daar heeft het weekend alleen Daniel Smulders die van 07:00 tot 12:00 uur de plaatjes aan elkaar praat. Maar ook dat wordt gewijzigd.

Uit de ‘on air’ pagina op q-music.nl blijkt dat ook de uren na 12:00 in het weekend gepresenteerd zijn. Na Daniel Smulders in de ochtend neemt Wim van Helden de uren 12:00 tot 15:00 uur voor zijn rekening. De rest van de middag is tot 18:00 uur Jasper de Vries te horen op Q-music.

Q-music is van haar geloof gestapt dat alle uren in het weekend non-stop moeten zijn. Vanaf zaterdag 16 januari 2010 zijn de belangrijkste uren overdag gepresenteerd. Voor het weekend heeft Q-music gekozen voor twee dj’s die ook al op andere dagen op het station te horen zijn. Geen nieuwe jocks dus, wellicht dat er in de toekomst nog een of meerdere radiomakers van buitenaf aangetrokken worden.

Iemand suggesties?

UPDATE: Wouter van der Goes krijgt weekendprogramma

ZIE OOK:
- Q-music wijzigt uitzendtijden reclameblokken

- Wouter van der Goes stopt als programmadirecteur

Lees ook:Gouden Uren terug op Sterren.nl
Lees ook:Best of Q elke zaterdag op Q-music
Lees ook:Nieuwe programmering Q-music: ochtend voor Jeroen KidV, Kristel van Eijk en Jasper de Vries
Lees ook:Gouden Uren stopt defintief
Lees ook:TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Q-music verlengt gepresenteerde uren in het weekend

  1. Bram

    Heeft het niet te maken met het Verboden woord, dat ze zo ook in het weeken wat geld weg kunnen geven.

      /   Reply  / 
    1. Jorn Agterberg Auteur

      Het betekent inderdaad wel dat het Verboden Woord ook in het weekend gespeeld kan worden (en langer), maar ik denk dat het gepresenteerde weekend niet eenmalig is…

        /   Reply  / 
    2. Bram

      Nog weer een update van vandaag, vandaag was in de ochtend alleen Daniel Smulders te horen, en voor de rest dus niemand.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>