Gouden Uren stopt defintief

Op vrijdag 19 december presenteert Daniel Dekker de allerlaatste Gouden Uren op NPO Radio 2. Dat maakt AVROTROS vandaag bekend. Na zestien jaar stopt de radiopresentator met het radioprogramma in de ochtend om zich meer toe te leggen op zijn nieuwe functie als hoofdredacteur Sterren.nl en zijn managementtaken als eindredacteur van de programma’s van AVROTROS op NPO Radio 2 en NPO 3 FM. Daarnaast blijft Dekker als adviseur en woordvoerder betrokken bij het Eurovisie Songfestival.

Natuurlijk zal ik een dagelijkse radioshow missen maar na zestien jaar is het tijd om mijn focus te verleggen. Het is een enorme uitdaging om samen met de NPO verder te bouwen aan Sterren.nl. En op zaterdag blijf ik op NPO Radio 2 Muziekcafé presenteren, dus een afscheid als radio-dj is het niet”, aldus Daniel Dekker.

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2 over het stoppen van Gouden Uren: “Gouden Uren is al zestien jaar een vaste waarde voor onze luisteraars met heerlijke muziek en een altijd goedgehumeurde dj. Gelukkig horen we Daniel ook na 1 januari op NPO Radio 2 met zijn programma Muziekcafé op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur. Ik wens Daniel alle succes bij zijn nieuwe plannen en dank hem voor zijn enorme inzet voor de Gouden Uren.

Op het tijdslot van Gouden Uren komt een nieuw AVROTROS-programma.Wie het programma gaat presenteren is nog niet bekend.

Lees ook:Laatste Gouden Uren een feit
Lees ook:Zijn de Gouden Uren ten einde?
Lees ook:Gouden Uren terug op Sterren.nl
Lees ook:Bart Arens opvolger Daniel Dekker op Radio 2?
Lees ook:Bart Arens gaat ‘Aan De Slag!’ bij Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>