TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival

Deze week is het Eurovisie Songfestival. Morgenavond moet Anouk met het nummer ‘Birds’ een plek veroveren in de finale, die aanstaande zaterdag wordt gehouden in Malmö. Naast dat de TROS veel aandacht geeft aan het evenement op tv, wordt ook radio niet vergeten. TROS Gouden Uren, gepresenteerd door Daniël Dekker, komt ook dit weer live vanuit het episch centrum van het songfestival, Malmö.

Van maandag 13 t/m vrijdag 17 mei staat TROS Gouden Uren in het teken van het Songfestival. Anouk, die met het nummer ‘Birds’ Nederland vertegenwoordigt, schuift een aantal keer aan en praat met Daniël over haar verwachtingen en ervaringen. Ook de concurrentie komt aan bod. Zo bezoeken de inzendingen van Denemarken (Emmelie de Forest), Engeland (Bonnie Tyler) en de Oekraïne (Zlata Ognevich) de mobiele radiostudio en geven zij hun mening over de Nederlandse inzending.

Ook mede-presentator van het Eurovosie Songfestival, Jan Smit, komt een aantal keer langs en geeft zijn mening over inzendingen van andere landen.

TROS Gouden Uren, gepresenteerd door Daniel Dekker is iedere werkdag te beluisteren tussen 9-12 op Radio 2.

Lees ook:De Gouden Uren uit Moskou
Lees ook:MyRadio komt met een Songfestival station
Lees ook:538-dj Jeroen Nieuwenhuize in vakjury Eurovisie Songfestival
Lees ook:Gouden Uren komende week bij Eurovisiesongfestival
Lees ook:Laatste Gouden Uren een feit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>