Kerstmannenloop Q-music in Rotterdam live op de radio

Duizenden mensen verkleed in een kerstmannenpak die door de straten van Rotterdam rennen. Het beeld van de Q-santa-run begint inmiddels een traditie te worden. Vandaag, woensdag 23 december 2009, wordt voor de kerstmannenloop in de havenstad voor het derde jaar gehouden. Bij de actie van Q-music rennen duizenden kerstmannen dwars door het centrum van Rotterdam. De warming-up voor de loop van 5 kilometer wordt verzorgd door niemand minder dan nummer één DJ van de wereld: Armin van Buuren.

Alle startplaatsen voor de Q-santa-run van 2009 zijn vergeven, maar als je niet mee loopt kun je gewoon kijken in Rotterdam of luisteren naar Q-music. De kerstmannenloop is ook dit jaar weer op de radio te volgen; se middagshow van 16:00 tot 18:00 uur met Menno Barreveld komt woensdag 23 december live vanuit Rotterdam.

Route

De start en finish van de Q-santa-run vindt plaats op de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam. De route gaat via de oude haven, de Hoogstraat en de Coolsingel. Dit is de route zoals die afgelegd gaat worden:

Optreden

Naast de warming-up van Armin van Buuren, komt ook Miss Montreal optreden. De zangeres zal aan de finish onder meer haar kersthit ‘Being Alone At Christmas‘ ten gehore brengen.

Lees ook:Armin van Buuren bij Q-Santa-Run
Lees ook:Foto’s Q-santa-run 2009
Lees ook:Q-Santa-run: opnieuw honderden rennende kerstmannen
Lees ook:Extra kerstpakken voor Q-santa-run 2008
Lees ook:Kerstmannen gezocht voor kerstmannenloop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>