Extra kerstpakken voor Q-santa-run 2008

Ho ho ho! De bekende uitspraak van de kerstman, maar dat heeft Q-music niet gezegd tegen alle mensen die graag mee willen doen aan de Q-santa-run. Vrijdag 19 december zullen ruim tweeduizend mensen verkleed als kerstman vijf kilometer door Rotterdam rennen. Door de massale belangstelling was de ludieke kerstmannenloop woensdag al uitverkocht, wat betekent dat er 2.500 inschrijvingen zijn geweest. In allerijl heeft Q-music nog eens 500 extra kerstmanpakken weten te regelen en daardoor kunnen een aantal luisteraars zich nog last minute opgeven voor de Q-santa-run 2008.

UPDATE: Foto’s Q-santa-run 2008

Tijdens de Q-santa-run leggen luisteraars verkleed als kerstman een parcours van vijf kilometer af door het centrum van Rotterdam. Van 16:00 tot 18:00 uur is er een live-uitzending van Jeroen van Inkel met optredens van Nikki en Miss Montreal. Het startschot wordt om 16:20 uur gegeven door niemand minder dan Hans Klok. Om 17:45 uur is de prijsuitreiking waar de snelste kerstman en snelste kerstvrouw naast eeuwige roem een bokaal krijgen uitgereikt.

De start van de Q-santa-run is op de Erasmusbrug en via het Noordereiland en de Willemsbrug eindigen de lopers aan het Leuvehoofd. Radioactive Blog is met een speciale reporter ter plaatse en zal na afloop van de kerstmannenloop uitgebreid verslag doen op Radioactive.blog.nl

Zie ook:
- Q-santa-run: opnieuw honderden rennende kerstmannen
- Oudejaarsuitzending Ruuddewild.nl al op 17 december
- Q-music organiseert opnieuw het Foute Kerstbal

Lees ook:Q-Santa-run: opnieuw honderden rennende kerstmannen
Lees ook:Oudejaarsuitzending Ruuddewild.nl al op 17 december
Lees ook:Foto’s Q-santa-run 2009
Lees ook:Kerstmannenloop Q-music in Rotterdam live op de radio
Lees ook:Kerstmannen gezocht voor kerstmannenloop

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Extra kerstpakken voor Q-santa-run 2008

  1. Jorn

    @Iwan: Ja leuk gewoon meedoen man!

    En idd, een speciale reporter (ik kan er zelf helaas niet bij zijn). Als je er heen gaat, dan herken je die reporter aan zijn rode kerstmuts. Ik ben alleen bang dat hij niet de enige is ;)

      /   Reply  / 
  2. Alex

    Goedemorgen!, Te gek was het gisteren tijdens de Santa Run. Heel veel kerstmannen in een sfeervol decor met een flauw zonnetje. Perfecte omstandigheden en perfect geregeld. Een massale kerstmannen warmingup en vervolgens van start op de Erasmusbrug. Viel mij nog mee om met zo’n pak te lopen alleen die kriebelende baard.. Q music; top geregeld en kwist niet dat die Ruud de Wilt nog zo goed kon lopen zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>